YBC. Вечеря в Black Pavilion Restaurant. 16.09.2025
Запрошуємо на особливу зустріч у форматі вечері в Black Pavilion Restaurant.
Тут панує атмосфера елегантності: тераса з панорамним видом на місто й коктейлями, внутрішній сад у чорних і зелених тонах, що створює відчуття єднання з природою, та затишний бар усередині.
Меню ресторану — це комфортна їжа на високому рівні, з сучасним і витонченим акцентом, яка здатна здивувати будь-який смак.
За кулінарним напрямом ресторану стоїть шеф Вітор Матос — один із найвідоміших шефів Португалії, що має понад 20 років досвіду, навчався у Швейцарії та здобув численні нагороди, серед яких:
«Кухар року» (2003)
«Chef de Cuisine of the Year» (2013)
«Найкращий кухар Португалії» (2014)
Prix Chefs de l’Avenir (Académie Internacional de Gastronomie, Париж).
Його стиль поєднує середземноморські традиції з новітніми гастрономічними тенденціями, використовуючи сезонні й локальні продукти.
Це буде не просто вечеря, а можливість зануритися в атмосферу естетики, смаку й глибоких розмов.
Дата: 16 вересня
Час: 19:30–21:30
Мова зустрічі: англійська
Кількість місць: лише 10
Коментарі
Дописати коментар